Chemical Guys Signature Series Orange Degreaser 3.7L


Superkonsentrert avfetting for alle typer jobber. Drøy, særdeles effektiv og utrolig allsidig er bare noen stikkord for denne avfettingen.

549.00kr

Produktinformasjon

Chemical Guys Signature Series Orange Degreaser er vår desidert mest solgte vannbaserte avfetting. Det har sin grunn i at den kan hamle opp med selv de mest skitne motorer, understell, verktøy, gulv, lastebil-skap og -karosseri.
Orange Degreaser er et sitrusbasert konsentrat og skal blandes ut avhengig av jobben den skal brukes til.

Dette er også den vannbaserte avfettingen vi bruker mest selv på vår bilpleieavdeling, både fordi den er rask og effektiv og ikke minst fordi den er økonomisk i bruk. Trafikkfilm, salt, skitt og olje løsner lett og lar seg enkelt spyle av etter endt virketid. Orange Degreaser kan, i utblandet versjon, brukes som ren avfetting, som tilsetning i vaskevann eller i skumkanon for å «booste» opp styrken på såpen.

Bruksanvisning

1. Bland ut Orange Degreaser til ønsket styrke. Fra 1:6 til 1:20 avhengig av bruksområde. For bruk på lakk anbefaler vi minimum 1:10, men prøv alltid mildeste variant først. (1:20)
2. Spray nedenfra og opp til ca. vindus-høyde.
3. La virke i ca. 3-4 minutter før du skumlegger over avfettingen med en skumkanon. Om du ikke har skumkanon, spyl grundig før håndvask.

Kategori:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Chemical Guys Signature Series Orange Degreaser 3.7L”

There are no reviews yet.

0
Din handlekurv