CarPro HydrO2 Lite 1L


CarPro HydrO2 er en revolusjonerende silisiumsbasert sprayforsegling som kombinerer fullverdig nanoteknologisk beskyttelse med en genuin, berøringsfri påføring. Du sprayer enkelt og greit HydrO2 på et kjøretøys våte eksteriør og spyler av – og vipps så har du både beskyttelse og glans som kan vare over 6 måneder. Å gi bilen din beskyttelse og glans har aldri før vært raskere og enklere enn dette.

449.00kr

HydrO2 er formulert med det siste innen nano glassteknologi, silikonpolymere og fluorpolymere, noe som gir lakken en utrolig vannavstøtende effekt, glatthet, glans og motstandsdyktighet mot forurensing og UV-stråling.

HydrO2 kan brukes alene som en god forsegling på alle harde flater, men også for å opprettholde utseendet og beskyttelsen til en CQuartz lakkforsegling (eller andre forseglinger) for å vedlikeholde beskyttelse og glans. Berøringsfri silisium sprayforsegling. Gir opp til 6 måneder beskyttelse på alle harde eksteriørflater.

Bruksanvisning:
1. Vask og rengjør bilen nøye.
2. Spray på og spyl umiddelbart av seksjon for seksjon (panser, tak, etc) mens bilen er våt.
3. Spyl godt av hele bilen med høytrykk.
4. Fjern eventuelle vanndråper med et mikrofiberhåndkle.

Forhåndsregler:
Test alltid produktet på et lite synlig sted først. Bruk alltid beskyttelse for øyer og hud. Jobb alltid på et godt ventilert sted. Oppbevares tørt og kjølig.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “CarPro HydrO2 Lite 1L”

There are no reviews yet.

0
Din handlekurv