Chemical Guys Carbon Flex Vitalize Spray Sealant 473ml


Vedlikeholds-spray for Carbon Flex C9 Coating og andre forseglinger.

349.00kr

Produktinformasjon

Trenger din forsegling nytt liv eller bare litt vedlikehold? Carbon Flex Vitalize Spray Sealant er designet for å gjenopplive samt forlenge levetiden til coatinger og forseglinger, og da spesielt og Carbon Flex C9 Trim Coating for å forsterke allerede påførte forseglinger.

Carbon Flex Vitalize Spray Sealant vil videreføre beskyttelsen som motstår UV stråler, forurensinger, misfarging, vannmerker og mye mer. Den vil samtidig booste glans, dybde og beskyttelses karakteristikken til akkurat din coating.

Selv om den beskyttelsen du har på din bil, MC eller annet kjøretøy har mistet noe av beading effekten, trenger ikke det bety at beskyttelsen er helt borte. Det den antageligvis trenger er nok bare litt førstehjelp.. Da kan du trygt bruke Carbon Flex Vitalize Spray Sealant og igjen glede deg over perlende vanndråper på både lakk, plast og gummidetaljer. At kjøretøyet blir vesentlig lettere å holde rent er jo heller ikke noe minus!

Bruksanvisning

Påse at overflatene som skal behandles er avkjølte og bruk ikke Carbon Flex Vitalize Spray Sealant i direkte sollys. Sørg for at overflatene også er rene og fri for forurensinger.
Spray direkte på delene, spre produktet med en mikrofiberklut, snu kluten og buff av til høyglans. For best resultat bruk Carbon Flex Vitalize Spray Sealant regelmessig og gjerne etter vask på våt bil.
Bruk alltid rene og gode mikrofiberkluter for å unngå riper.

Kategori:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Chemical Guys Carbon Flex Vitalize Spray Sealant 473ml”

There are no reviews yet.

0
Din handlekurv