Chemical Guys Clay – Heavy 100 Gr.


Grov claybar fra Chemical Guys, for kjøretøyet som aldri før har blitt clayet.

199.00kr

Produktinformasjon

Det beste valget for en sterkt forurenset lakk. Den tar asfaltflekker, bremsestøv og andre forurensninger i lakken lett og enkelt.

HVORFOR CLAY Fordi uansett hvor mye du vasker, klarer du aldri å fjerne alt av møkk på bilen din. Dette finner du bevis på hvis du prøver clay (til og med på ny bil) selv etter en grundig vask. Clay fjerner alle de nuppene du kjenner på bilen på en skånsom måte (uten å ripe) så lenge du følger visse kriterier.

Clay bør ALLTID benyttes før du skal polere! De nuppene du kjenner med hånda kan fort løses opp av polish, og bli med på en «heisatur» rundt omkring på lakken din under poleringspaden og lage mange «flotte» små sirkler.

For å gjøre clayjobben så enkel som mulig, anbefaler vi sterkt å bruke Prickbort og Scandicshine IronS under vask/forarbeide. Dette er spesialmidler laget for å løse opp asfalt og bremsestøv som sitter seg på lakken.

Bruksanvisning

Bare clay funker ikke, du Må ha smøring (clay lube) for at clayen skal gli seg over lakken din uten motstand, her anbefaler vi f.eks Chemical Guys Ecosmart, Chemical Guys Luber eller en ferdig blandet quick detailer som Chemical Guys Speed Wipe.(Se under relaterte produkter)

Bilen Må vaskes og tørkes først

Pakk claybaren ut av plasten (om du ikke vil dele den)

Del den gjerne i 2 eller 3 bitert, da det ofte holder på en normal nuppete bil, del clayen MED plasten på og ikke legg den på en møkkete hobbybenk, del den inne på en ren kjøkkenbenk.

Spray clay lube (smøre middel) på clayen og på panelet du skal claye, start på toppen/taket. Fortsett å bruke smøremiddel der du clayer. Merker du at clayen henger litt, bruker du for lite. Du kan aldri bruke FOR MYE smøremiddel, men du trenger ikke overdrive..

Ikke press, men la clayen gli forsiktig frem og tilbake (ikke sirkelbevegelser) over lakken, hold på til clayen beveger seg uten motstand. Kjenn med hånda om panelet er blitt glatt.Hvis ja, beveg deg videre til neste panel, men sjekk clayen først og brett den en gang om den ble veldig stygg eller form den på nytt ved å kna den i handa. Fortsett til du er ferdig med hele bilen.

Spyl bilen med vann, vask el tørk den og du er ferdig.

Kategori: Stikkord: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Chemical Guys Clay – Heavy 100 Gr.”

There are no reviews yet.

0
Din handlekurv