Chemical Guys Extreme Top Coat Carnauba Wax and Sealant 473m


Ikke tid eller mulighet til å maskinpolere før utstillingen? Ønsker du en rask, enkel og holdbar forsegling med dyp glød og høy glans? Top Coat er svaret!

399.00kr

Produktinformasjon

Extreme Top Coat Wax and Sealant er en av de aller siste nyvinningene fra Chemical Guys.
Denne unike blandingen av naturlig brasiliansk voks og syntetisk forsegling gir ikke bare en utrolig dyp glans og glød, den beskytter også lakken mot forurensinger i inntil 1 år!
Om du ikke har tid, mulighet eller ork til å maskinpolere bilen og kun ønsker en rask og effektiv shine er det Extreme Top Coat Carnauba Wax and Sealant du skal ha.

Denne hybriden mellom forsegling og voks skjuler mikroswirls og mindre defekter. Den utrolig enkle påføringen gjøres i løpet av minutter, glans og beskyttelse holder i mange måneder.
Opplev den varme gløden kun ekte carnauba kan gi, og kjenn den ekstreme glattheten forseglingen tilfører.

Top Coat vedlikeholdes enkelt med en av Chemical Guys mange gode quick detailere, for eksempel Eco Smart eller Hybrid V7.
Top Coat kan selvfølgelig også benyttes på kjøretøy som er maskinpolert. Beskytt jobben du har lagt ned i å få lakken ripefri med en av de mest innovative forseglingene fra USA!

Bruksanvisning

Påføres med en egnet applikator i tynt lag, la ligge i 15-20 minutter og tørk av med ren mikrofiberklut. La Top Coat herde i ca. 20 minutter og påfør et nytt lag for å sikre at hele kjøretøyet er jevnt påført.
Top Coat kan også påføres med DA maskin ved lav hastighet og egnet påføringspute.

Kategori:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Chemical Guys Extreme Top Coat Carnauba Wax and Sealant 473m”

There are no reviews yet.

1
Din handlekurv