Chemical Guys Glossworkz Auto Bath 3.7L


Chemical Guys Glossworkz Auto Bath er pH-nøytral og helt uten skadelige ingredienser, noe som gjør den til vårt førstevalg når bil eller kjøretøyet behandlet med forsegling eller voks.

549.00kr

Chemical Guys Glossworkz Auto Bath er en av våre mest solgte vedlikeholds-såper. Auto Bath er pH-nøytral og helt uten skadelige ingredienser, noe som gjør den til vårt førstevalg når bil eller kjøretøyet er behandlet med voks eller forsegling. Grunnet den høye konsentrasjonen av «glansforsterkere» vil den heller gi ytterligere dybde og glød! Glossworkz Auto Bath gir et meget tykt og fint skum i skumkanon og glir fantastisk godt over lakken, noe som igjen reduserer sjansen for vaskeriper. Tilbakemeldinger fra våre kunder sier at selv ubehandlede kjøretøy får «boostet» opp glansen! At den i tillegg har en særdeles god lukt gjør at Auto Wash fort kan bli din nye favorittsåpe!

Spesifikasjoner: 475ml flaske eller 3,7L kanne.

Bruksanvisning: 1 topp (ca 30ml) per 20 liter bøtte er alt du trenger for å levere en enestående glans uten å fjerne eksisterende voks. 1-2dl på skumkanon (1L) er nok for et soft-is tykt skum.

brands

Chemical Guys

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Chemical Guys Glossworkz Auto Bath 3.7L”

There are no reviews yet.

0
Din handlekurv