Chemical Guys Glossworkz Ultimate Glaze 473ml


Chemical Guys har nå kommet med en ny og oppdatert formel på denne meget populære glazen. Detailerens hemmelighet for å legge til ekstra gloss og shine!

399.00kr

Produktinformasjon

Chemical Guys Ultimate Glaze har lenge vært en liten hemmelighet blandt hardcore detailere. Mange sverger til nettopp denne typen produkt (glaze) for å hente ut det lille ekstra når det gjelder glans, dybde og glød!

Selv om dette er ett ekstra steg i preppingen, vil du tydelig merke forskjellen fra å kun vokse lakken. Den nye formuleringen gjør Ultimate Glaze særdeles enkel å jobbe med, og kan påføres både for hånd og med maskin.

Ultimate Glaze legges før voksing og vil skjule microswirls og lignende.

Bruksanvisning

1.Vask bilen grundig. Er bilen ekstra skitten gjerne claye bilen etter vask.

2. Påfør Glossworkz med en egnet påføringspad. Avslutt med en sealant eller voks på toppen.

3. Hånd påføring: Påfør en liten mengde på applikatoren. Spre Glossworkz Glaze på lakken, små områder i gangen.

4. Maskinpåføring: Bruk en myk finishing pad og påfør en liten mengde. Spre Glossworkz Glaze over et mindre område. Still inn maskinen på 1000-1200 RPM (4 to 4.5 på en DA maskin) Jobb sakte til siden, dermed opp og ned på området. Reduser trykk og fortsett buffingen til du ser du får en høyglans. Om poleringspad’en blir tørr, spray på Chemical Guys Pad conditioner før du fortsetter. Bruk en premium mikrofiberklut for å buffe av.

Kategori:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Chemical Guys Glossworkz Ultimate Glaze 473ml”

There are no reviews yet.

0
Din handlekurv