Chemical Guys Leather Conditioner 475ml


Bevar skinnet spenstig og mykt, bruk Chemical Guys Leather Conditioner!

299.00kr

Skinninteriør i en bil er fantastisk flott! Lukten, følelsen, inntrykket … vel å merke, kun hvis det er ivaretatt og vedlikeholdt riktig! I likhet med huden du har på deg 24 timer i døgnet, trenger også skinninteriør i en bil vedlikehold i form av rens og tilførsel av fuktighet. (i hvert fall innimellom…) Hvordan gjør du så det? Det første du bør gjøre er å investere i en flaske Leather Conditioner fra Chemical Guys. Om skinnet er nytt eller gammelt, spiller ingen rolle, det er ikke noe vits i å utsette en slik «livsnødvendig» behandling! Med Leather Conditioner bevarer du skinnets naturlige mykhet og gir det nytt liv dersom det har blitt neglisjert av tidligere eiere. Ikke reduser verdien på din bil, øk den i stedet!

Spesifikasjoner: 475ml flaske og 3,7L kanne.

Bruksanvisning: Støvsug interiøret som vanlig. Rens skinnet med Chemical Guys Leather Cleaner. Massèr en liten mengde Leather Conditioner inn i setene/interiøret med en mikrofiberapplikator, pass på å få kremen godt inn i sømmer, sprekker og på kanter som er spesielt utsatt. Vent inntil 1 time (temperaturavhengig) og tørk av eventuelle rester med en ren mikrofiberklut. Nyt lukten, følelsen og mykheten med god samvittighet i lang tid fremover!

 

 

 

Chemical Guys leather Conditioner inneholder også vitamin E, som er viktig å tilføre skinnet. Den vil også beskytte mot skadelige UV stråler.

Vi anbefaler alle å smøre opp skinnet minst to ganger i året.

Se denne filmen for mer info:

 

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Chemical Guys Leather Conditioner 475ml”

There are no reviews yet.

0
Din handlekurv