Chemical Guys Marine and Boat Heavy Compound 473ml


399.00kr

Produktinformasjon

Chemical Guys Boat Heavy Compound er designet for rask, enkel og morsom korrigering av meget slitt og lite vedlikeholdt gelcoat. Med grove slipe-partikler som brytes ned ved bruk, korrigerer du raskt selv den mest neglisjerte gelcoaten!Følg opp med Chemical Guys Marine and Boat Revive Polish eller Chemical Guys Marine and Boat Polish and Sealant for en gnistrende flott overflate, klar for en god beskyttelse som avstøter salt, rur-oppbygging, grønske og andre forurensinger.Som de aller fleste produkter fra Chemical Guys er den naturlig nedbrytbar og ikke skadelig for vannmiljøer eller marint liv.På grunn av den spesielle formuleringen beregnet for gelcoat, plast og glassfiber, kan Chemical Guys Boat Heavy Compound brukes på alle typer kjøretøy, tilhengere og annet som er laget av glassfiber, gelcoat og plast. For eksempel snøscootere, ATV, tilhengere med kapell, vannscootere mm.

Bruksanvisning

1. Vask og tørk kjøretøyet, utstyret som skal behandles, gjerne med Chemical Guys Marine, Watercraft and Boat Hybrid Wash and Wax.
2. Fordel 4-6 ertestore dråper med CG Boat Heavy Compound på valgt pad og spre produktet over et område på ca 60 X 60 cm med lav hastighet.
3. Jobb deretter med produktet på området til det blir transparent, tørk av med en god mikrofiberklut og kontroller resultat, gjenta prosess om nødvendig.

Kan brukes både med DA poleringsmaskin og tradisjonell roterende maskin.

Kategori:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Chemical Guys Marine and Boat Heavy Compound 473ml”

There are no reviews yet.

0
Din handlekurv