Chemical Guys Moto Line – Clear Vision Streak Free Helmet Cl


Alle turer starter med et klart syn på veien, men hvor «klart» er det egentlig? Synet er det aller viktigste for en motorsyklist, sørg derfor for at også ditt blikk er krystallklart.

199.00kr

Produktinformasjon

Under normale omstendigheter er det vanlig å få hjelm, visir og vindskjermer dekt med insekter, forurensing, trafikkfilm etc. Chemical Guys Clear Vision Helmet Cleaner & Protectant løser dette problemet på få sekunder.

Bruker man feil rensemidler kan det lett oppstå riper og swirls, Clear Vision Helmet Cleaner & Protectant gir deg en ripefri rens av visir og hjel, du oppnår en klarhet få renser kan matche. Den løser raskt opp insekter, skitt og forurensinger samtidig som den etterlater en langvarig beskyttelse og flott glans.

Beskyttelsen gjør at fremtidig renhold og vask blir vesentlig lettere. Clear Vision Helmet Cleaner & Protectant kan brukes på alle typer overflater og lakktyper, glossy, matt, carbonfiberdetaljer, plast og glass.

Ikke mist fokuset på veien på grunn av skitne visir og vindskjermer, beskytt det viktigste sikkerhetsutstyret med Clear Vision Helmet Cleaner & Protectant.

Bruksanvisning

Clear Vision er ferdig til bruk, og trenger ikke å blandes ut.

1. Lukk visir, og påfør Clear Vision.
2. Tørk av skitt og lort i en og samme retning med en ren mikrofiber.
3. Bruk en ren mikrofiber for å buffe av eventuelle rester fra Clear Vision.
4. Gjenta samme prosess på innsiden av visir.

Kategori:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Chemical Guys Moto Line – Clear Vision Streak Free Helmet Cl”

There are no reviews yet.

0
Din handlekurv