Chemical Guys Rinse Free Wash and Shine 473ml


Ingen tilgang på hageslange eller høytrykk? Ikke noe problem! Med No Rinse kan du vaske bilen hvor som helst, når som helst.

199.00kr

Produktinformasjon

Chemical Guys No Rinse Wash and Shine gjør det mulig å vaske bil, sykkel og annet hvor som helst og når som helst. Alt du trenger er to bøtter med vann, en sprayflaske og mikrofiber.
No Rinse er basert på spesielle rensemidler, glansgivere og glidemiddel som effektivt løsner lett skitt og smuss fra alle typer overflater.

Den pH balanserte formelen etterlater ingen vannmerker og vil heller ikke fjerne voks eller forseglinger. No Rinse Wash and Shine bidrar i stedet til enda dypere glans og dybde i lakken med gloss-forsterkende ingredienser.
Nå trenger du ikke lenger dra til selvvasken på vinterstid, vask heller bilen i din egen varme garasje. Kun to bøtter vann, en sprayflaske og litt mikrofiber så er du i gang.

Bruksanvisning

1. Bland ca. 40-60ml No Rinse i en bøtte (18L) lunkent vann.
2. Vask panel for panel med vaskehanske eller mikrofiberkluter. Start alltid ovenfra og ned.
3. Skyll hansken/klutene ofte i en bøtte rent vann, vri hansken/klutene opp og dypp på nytt i bøtten med såpeblanding.

Mer skitne områder bør først dusjes med såpeblanding på sprayflaske (utblanding 1:16). Gjenta prosessen til hele bilen er ren. Tørk over bilen med et rent tørkehåndkle.

Kategori:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Chemical Guys Rinse Free Wash and Shine 473ml”

There are no reviews yet.

0
Din handlekurv