Chemical Guys Stripper Suds 473ml


Duften av denne høyt skummende såpen kan frembringe flashbacks, opphisselse og en følelse av ekstrem glede. Denne såpen er kjent for å gjøre mennesker glade, få de til å smile, le og ha det gøy.

199.00kr

Produktinformasjon

Chemical Guys har gjort det igjen! Denne gangen har de tatt den distinkte «duften av suksess» og tilsatt den i en superskummende pH-nøytral bilshampo.
Den unike lukten gir deg gode minner om kanskje et spesielt sted, der regler og lover var lagt til side til fordel for ubegrenset festing!Ønsker du disse minnene hver gang du detailer en bil eller tar den ukentlige bilvasken?
Chemical Guys Stripper Suds garanterer resultater, både i form av morsomme minner, smil og latter, men også i form av en blank, ren bil hver gang du bruker den.
Kanskje kan Chemical Guys Stripper Suds gi nye morsomme og gode minner? Selv om denne såpen heter Stripper Suds vil den ikke strippe lakken for voks eller forseglinger.

Den pH-nøytrale formelen er skånsom og sikrer tidligere behandlinger et langt liv.
Samtidig sørger Chemical Guys Stripper Suds for å løsne og fjerne skitt, forurensinger og skitt på en meget effektiv måte.

Bruksanvisning

Tillsett 30-50ml shampo pr 18 liter vann. 1-2dl shampo pr 8dl vann i skumkanon. Vask bilen fra toppen og ned, skyll med mye vann. Glem ikke din bikini/badeshorts når du begynner!

Kategori:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Chemical Guys Stripper Suds 473ml”

There are no reviews yet.

0
Din handlekurv