Chemical Guys V.R.P. Dressing 3.7L


Chemical Guys VRP Protectant Dressing er en av de mest populære plast og gummifornyere vi har. Den langvarige glansen og de allsidige bruksområdene er nok i hovedsak grunnen til det.

899.00kr

Produktinformasjon

Chemical Guys VRP Protectant Dressing er nok den plast og gummifornyer vi har solgt mest av opp gjennom årene. VRP gir en langvarig og flott, dyp glans til både eksteriør- og interiørdeler. Den vannbaserte formelen tørker fint inn og etterlater overflatene glatte og tørre samtidig som de avanserte UV-blokkerne beskytter mot falming og sprekker.

VRP kan brukes på alle typer vinyl, plast og gummi. Bruk den til dekk, lister og støtfangere samtidig som du bruker den til innvendige plast og vinyl detaljer. Siden den er vannbasert er den usedvanlig enkel å spre utover og den trekker fin inn i delene som behandles uten å etterlate en fet hinne.

Har du fått stygge flekker på plastdetaljene etter avfetting er det ganske så sikkert at VRP kan rette opp skaden. VRP Protectant er som hud-lotion for bilens plast- og gummidetaljer. Gjenopprett, beskytt og vedlikehold delene med VRP protectant og få tilbake «nybil» følelsen!

Bruksanvisning

1. Vask/rens delene som skal behandles
2. Påfør VRP Protectant med en egnet applikator
3. La trekke godt inn i delene og fjern eventuelle rester med en mikrofiberklut
4. Gjenta om nødvendig

Kategori:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Chemical Guys V.R.P. Dressing 3.7L”

There are no reviews yet.

0
Din handlekurv