Chemical Guys V34 Optical Grade Hybrid Compound 473ml


Chemical Guys V34 er en middels grov lakkrens som fjerner kraftige riper og defekter på alle typer lakk.

399.00kr

Produktinformasjon

Chemical Guys V34 Optical Grade Hybrid Compound er designet for den kravstore bruker, de som vil ha noe som fjerner det verste av riper og andre defekter. V34 er i stand til å fjerne tunge riper, swirls, og oksideringer. V34 compound gjør korrigering av keramisk klarlakk, raskere og enklere enn noensinne.

I de siste årene har lakk-teknologien utviklet seg mye og dette endrer derfor måten de må behandles på. Fremskritt som ripebestandig keramisk klarlakk og vannbasert lakk teknologi, har gitt bileiere en lakk som tåler mer enn før og holder lengre på glansen.

For å få mest mulig ut av disse lakktypene, har Chemical Guys brukt 3 år på å produsere V-serien av lakkrens/polering. V34 er første vannbaserte OEM godkjente lakkrens, laget for å tilfredstrille de mest kresne av bileiere. Den fjerner riper og andre defekter selv på harde lakktyper som f.eks keramisk lakk.

Produsert spesielt for ripebestandig og keramisk klarlakk Lang arbeidstid Dynamic Finish Capabilities, for høyest mulig cut Fjerner 1500-2000 slipespor Laget for bruk med DA og roterende OEM godkjent vannbasert formular Optical grade micro abrasive technology VOC og lakkverksted godkjent Inneholder ikke silikon eller fyllere

Bruksanvisning

1. Påse at lakken er ren og tørr
2. Påfør 4-5 dråper polish på valgt poleringspad, spre produktet på lav hastighet og øk hastighet etter hvert.
3. Jobb på små områder om gangen, (ca.50x50cm) med rolige bevegelser.
4. Bruk moderat press og kjør 2-3 pass til polishen blir transparent. Lett på presset på det siste passet.
5. Tørk av med en ren mikrofiberklut og kontroller resultat.

Kategori:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Chemical Guys V34 Optical Grade Hybrid Compound 473ml”

There are no reviews yet.

0
Din handlekurv