Chemical Guys V36 Optical Grade Cutting Polish 473ml


Chemical Guys V36 er en medium-cut lakkrens, utviklet for å eliminere lette til moderate lakkfeil med et støvfritt resultat.

399.00kr

Produktinformasjon

V36 Optical Grade Cutting Polish er utviklet for å korrigere lett til moderat skadet lakk med en perfekt hologramfri finish. Den effektive nedbrytningevnen gir deg en lakkrens som ikke støver og som er særdeles god å jobbe med.

Chemical Guys V36 lakkrens er blant de første OEM godkjente poleringsmidlene som er i stand til å fjerne moderat til kraftige lakkfeil permanent, samtidig som den gir et perfekt resultat uten å fylle eller dekke over defekter.

V36 er en meget god all-round polish og leverer perfekt finish med færre passeringer. Den er like effektiv på keramiske lakktyper som konvensjonell klarlakk og kan brukes både med DA og roterende poleringsmaskin.

Chemical Guys V36 inneholder ingen fillere eller oljer, det resultatet du ser er det resultatet du får. De effektive smøremidlene gir deg lang arbeidstid noe som sikrer at du avslutter poleringen med absolutt høyglans.

Bruksanvisning

1. Påse at lakken er ren og tørr
2. Påfør 4-5 dråper polish på valgt poleringspad, spre produktet på lav hastighet og øk hastighet etter hvert.
3. Jobb på små områder om gangen, (ca.50x50cm) med rolige bevegelser.
4. Bruk moderat press og kjør 2-3 pass til polishen blir transparent. Lett på presset på det siste passet.
5. Tørk av med en ren mikrofiberklut og kontroller resultat.

Kategori:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Chemical Guys V36 Optical Grade Cutting Polish 473ml”

There are no reviews yet.

0
Din handlekurv