Chemical Guys VSS Scratch and Swirl Remover 473ml


Ekte 1-stegs poleringsmiddel for alle typer lakk og kjøretøy.

399.00kr

Produktinformasjon

Chemical Guys VSS Chemical Guys VSS Scratch&Swirl remover er siste tilskudd i den allerede godt mottatte og populære V-serien fra CG. Med en unik formulering har de klart å lage en meget god og effektiv 1-step polering som avslutter med høyest mulig glans. VSS er designet for å fjerne lette til moderate riper på alle typer billakk og kjøretøy, alt fra 1-sjikts til keramisk klarlakk., biler, MC, traktor med mer.

Som i alle typer poleringsmidler av høy kvalitet, benytter VSS et slipemiddel som starter grovt for å fjerne riper for deretter å avslutte fint for en høyglansfinish. Som kjent trenger ikke alle poleringsjobber å innebære en 2 eller 3 stegs jobb. I noen tilfeller klarer det seg lenge med en enkel 1 stegs, det er her VSS vil være et suverent valg.

Har du for eksempel noen dype riper kan du spot-korrigere disse med V32 eller V34 og deretter gå over hele kjøretøyet med VSS.

Med den helt nye VSS fra Chemical Guys kan du spare mange timer pr jobb og allikevel få et resultat som vil få naboen til å spørre om bilen er nylakkert.

Pads/poleringsputer du skal bruke sammen med VSS avhenger litt av type klarlakk, om den er hard eller myk, mye riper eller bare vaskeriper. På de fleste myke lakker og lette jobber vil Hex Logic blå og grønn passe svært bra, mens på hardere lakk og fjerning av dypere riper ville vi gått for Hex Logic polerings pad orange evt. gul rubbingpad.

Her må man prøve seg litt frem, da lakktype kan variere fra merke til merke samt om deler eller hele bilen har vært omlakkert.

Bruksanvisning

1. Påse at lakken er ren og tørr
2. Påfør 4-5 dråper polish på valgt poleringspad, spre produktet på lav hastighet og øk hastighet etter hvert.
3. Jobb på små områder om gangen, (ca.50x50cm) med rolige bevegelser.
4. Bruk moderat press og kjør 2-3 pass til polishen blir transparent. Lett på presset på det siste passet.
5. Tørk av med en ren mikrofiberklut og kontroller resultat.

Kategori:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Chemical Guys VSS Scratch and Swirl Remover 473ml”

There are no reviews yet.

0
Din handlekurv