Forsendelse og retur

Frakt og Utlevering

Dersom du bestiller for over 2000kr per ordre er det gratis frakt. Dersom ordren er under 2000kr tilkommer frakt med 129kr. 

Dersom du bestiller varer innen kl. 12 på en hverdag, sendes varene normalt samme dag. Ved bestilling etter dette forsøker vi å få de med samme dag. Vi tar forbehold om noe lenger behandlingstid i perioder med ekstra stor pågang, samt mandager, da vi også plukker og sender helgens ordre.
De fleste ordre sendes med Postnord fra vårt lager i Trondheim, og leveringstid fra ordren er pakket er 1-3 virkedager avhengig av hvor i landet du bor. Og vi tar forbehold om noe lengre leveringstid i perioder der Postnord har stor trafikk. Postnord kan oppgi forventet leveringstid på forespørsel, beregnet ut fra opplysninger fra våre leverandører, erfaringer fra tidligere leveranser o.l. Oppgitte leveringstider er ikke forpliktende på noen måte. Vi forbeholder oss å sende lav verdi pakker som brevpost om dette er hensiktsmessig. Enkelte sendinger kan bli sendt med Posten hvis dette blir sendt direkte fra importør.

Ordinære ordre sendes som Postnord Mypack Collect levert til nærmeste Postnord utleveringssted og du må selv hente pakken din der. Du får hentemelding sendt på SMS og e-post oppgitt ved bestilling. Når du skal hente pakken må du huske å ta med legetimasjon. Du kan selv spore pakken med sporingsnummer du får i e-posten når ordren er pakket. Sporing kan gjøres på www.postnord.no eller du kan laste ned postnord appen og følge pakken der.

 

Uavhentede pakker

Postnord sender ut hentemelding på SMS og e-post når pakken ankommer ditt hentested. Du får også en påminnelse fra dem dersom du ikke har hentet pakken innen noen dager. Dersom du velger å ikke hente ut pakken din hos Postnords utleveringssted innen fristen på 14 dager fra mottak, går pakken automatisk i retur til Autotune AS. I slike situasjoner belaster vi deg et administrasjonsgebyr på 349,- for å dekke kostnader vi har i forbindelse med frakt og håndtering.

Benytte angrerett:

Du har 14 dagers ubetinget angrerett.

Skulle du angre kjøpet må du kontakte oss på kontakt@autotune.no eller bruke "kontakt oss" øverst på hovedsiden, senest 14 dager etter at varen er mottatt. Etter Angrerettloven kan forbrukeren gå fra avtalen uten å oppgi noen grunn innen 14 dager retur fra den dagen varen er mottatt. Angrerettskjema skal fylles ut og følge varen ved retur.

Vi gjør oppmerksom på at Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet.

Ved bruk av angrerett dekker kjøper returporto (jr. Angrerettloven § 5, punkt a)

Varene skal returneres i den stand de ble mottatt i.

Om godset skades eller forsvinner under transport fra oss til deg er det vi som er ansvarlige. Ved en eventuell retur til oss er det du som kunde som er ansvarlig for godset.

Om produktet er skadet ved leveringen skal dette rapporteres omgående til Autotune på mail eller ved bruk av kontakt skjema. For at vi skal kunne reklamere på skaden til vår transportør må vi rapportere transportskaden til denne innen 1-2 dager. Vi er derfor takknemlige om du rapporterer skaden innen denne tiden. Dette gjelder både synlige og skjulte transportskader, og det er derfor viktig at du pakker opp og kontrollerer at produktene er feilfrie så snart som mulig etter å ha mottatt dem.

Husk å alltid ta vare på emballasjen for at reklamasjonen skal kunne håndteres korrekt.