Poleringspakke Krauss 500W


Med dette kitet vil du bli introdusert til en helt ny verden når det kommer til blank lakk, dette være seg på bil, mc, båt, traktor eller lastebil.
Vi har her satt sammen det aller mest nødvendige du trenger; en solid og god maskin, en effektiv lakkrens, en suveren polish, holdbare og høyeffektive pads samt myke, gode mikrofiberkluter.
Er du klar for å ta steget fra hånd- til maskinpolering?

2999.00kr

Produktene i denne pakken er:
1 stk. Krauss 500W poleringsmaskin, Norges mest solgte poleringsmaskin! 
2 stk. Scholl Concepts Spiderpad Lilla M 145mm, ny og meget slitesterk lakkrenspad.  
2 stk. Scholl Concepts Poleringspute Orange Str M 145mm, ny pad med ekstrem finishgrad.
1 stk. Scholl Concepts S3 Gold 250 ml, årelang testvinner blant lakkrenser. 
1 stk. Scholl Concepts S30+ 250 ml, støvfri polering med ekstrem høyglans. 
1 stk. Chemical Guys Butter Wet Wax 125ml, ekstremt populær og lettbrukt voks. 
1 stk. påføringspute for voks.
2 stk. Mikrofiberkluter, tilnærmet evigvarende ved godt vedlikehold.

Vi anbefaler på det sterkeste å kjøpe ekstra poleringsputer, minst 1 av hver type. Dette for å kunne bytte underveis pga. varmen fra maskinen, men også så man har reserve om man skulle miste en på gulvet.

Steg 1: 
Det første og viktigste steget er en skikkelig vask av bilen før polering. Først en runde med avfetting, før en god håndvask. Husk også felger, dekk og hjulbuer.

Steg 2: 
Vi anbefaler å claye bilen før polering nesten uansett tilstand, dette for å være sikker på at overflaten er helt ren og glatt.

Steg 3:
Start lakkrens med Scholl S3 Gold og rubbingpad. Hvis du har kjøpt ekstra pads, anbefaler vi å bytte mellom disse etter 2-3 paneler for å unngå varmgang.
Sett padden sentrert på poleringsmaskinen Påfør 5-6 «erter» på lakkrens-pad. Velg deg ut et panel på bilen, for eksempel panser eller tak (jobb med kun ett panel om gangen).
Del gjerne dette panelet opp i mindre deler (50cm x 50cm), så er det enklere å konsentrere seg om et område i gangen.
Vi anbefaler å starte på de høyeste områdene og jobbe seg nedover. Uten å starte maskinen enda, så trykker du padden noen ganger rundt på panelet for å fordele poleringsmiddelet.
Sett maskinens hastighet på innstilling 1 Fordel poleringsmiddelet rundt på panelet med maskinen i hastighet 1, Etter få sekunder og så fort produktet er fordelt, så setter du maskinen på hastighet 6.
Jobb med medium press på maskinen frem og tilbake, deretter opp og ned. Jobb systematisk over hele panelet til produktet begynner å bli brutt ned (den hvite hinnen forsvinner og overflaten blir mer oljete)
Ta en ren mikrofiberklut og tørk lett av poleringsmiddel som sitter igjen Er området fortsatt veldig ripete kan du gjenta dette til du er fornøyd med resultatet, prøv også med litt mer press på maskinen.
Husk at det er viktig med rolige bevegelser.

Steg 4:
Når du er ferdig med å kjøre lakkrens på hele bilen, går du over til Scholl S30+ og poleringspad. Start på samme måte som på Steg 3, men litt mindre press og litt raskere bevegelser.
Det skal ikke være nødvendig å jobbe så hardt med denne, som med S3+ gold. En tommelfingerregel er at du trenger bare 1/3 så mye tid på poleringa som på lakkrensen.
Dvs. dersom du bruker 3 timer på lakkrens, trenger du bare 1 time på polering. Dette avhenger av jobben og lakktype. Det er viktig å legge en god voks/lakkforsegling etter at denne jobben er utført.
Her er det mye å velge imellom, alt etter hvor mye man vil legge i dette siste steget.

Hvilke produkter anbefaler vi i tilegg:
Scholl Concepts Finish Control Spray CF02 500 ml
Bøtte med Gritguard, Lokk, Vaskehanske & Såpe
Chemical Guys Clayblock Sett
Scholl Concepts RIM7
Chemical Guys Miracle Dryer Tørkehåndkle

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Poleringspakke Krauss 500W”

There are no reviews yet.

0
Din handlekurv